舞阪の白身魚をすり身にして、竹に巻き付けた焼き上げます。『自家製ちくわ』
ご注文頂いてから焼き上げますので、ふっくら、熱々です!
プレーンな味の『元祖ちくわ』
浜名湖の生のりを練り込んだ『生のりちくわ』
舞阪のシラスを練り込んだ『シラスちくわ』
とろけるチーズを練り込んだ『チーズちくわ』
どちらもとっても美味しいですよ〜!
The picture shown above is homemade Chikuwa, which is assorted white-fish pasted on bamboo stick.
We will grill it once we receive your order so please enjoy the fluffy “hot” Chikuwa
There are 4 types of Chikuwas availalbe :
-Plain Chikuwa
-Seaweed Chikuwa
-Baby sardine Chikuwa
-Cheese Chikuwa
Please come and enjoy Japanese traditional Chikuwa at Yadoshita Kichian!!