お知らせ

2017年06月08日
宿下吉庵
自家製ちくわ Homemade Chikuwa

舞阪の白身魚をすり身にして、竹に巻き付けた焼き上げます。『自家製ちくわ』
ご注文頂いてから焼き上げますので、ふっくら、熱々です!

プレーンな味の『元祖ちくわ』

浜名湖の生のりを練り込んだ『生のりちくわ』

舞阪のシラスを練り込んだ『シラスちくわ』

とろけるチーズを練り込んだ『チーズちくわ』
どちらもとっても美味しいですよ〜!

 

The picture shown above is homemade Chikuwa, which is assorted white-fish pasted on bamboo stick.

We will grill it once we receive your order so please enjoy the fluffy “hot” Chikuwa

 

There are 4 types of Chikuwas availalbe :

  -Plain Chikuwa

  -Seaweed Chikuwa

  -Baby sardine Chikuwa

  -Cheese Chikuwa

 

Please come and enjoy Japanese traditional Chikuwa at Yadoshita Kichian!!