お知らせ

2017年06月13日
宿下吉庵
甘鯛 (Tilefish)

浜松は梅雨入りしたとの情報が入りましたが、週末からずっと晴れの日が続いています♪

 

本日は舞阪より甘鯛を入荷しました。

 

こちらは

『唐揚げ(松笠揚げ)』

 

にてご提供させて頂きます。

 

サクサクして皮と鱗もなんと一緒に食べれて本当に美味しいです!

 

是非、宿下吉庵へお越し下さい(^^)

 

 

The bright sunny days are continuing despite the announcement of rainy season started in Hamamatsu.

Today, we received “Amadai”, a tilefish from Maisaka area. 

One of the great things about this fish is that the skin and scales are edible by deep frying.

Please check out “Matsu-kasa age” which appearance reminisces to pine cone.

 

Please come and enjoy Hamamatsu “Power food” at Yadoshita Kichian!!