お知らせ

2017年06月20日
宿下吉庵
ナス (eggplant)

本日は和食メニューにも欠かせないナスを紹介します(^^)

 

煮る、焼く、揚げる、蒸すなど、色々な食べ方で楽しく美味しく食べられるお野菜:茄子!

 

漬物にしても美味しいですし、田楽としても美味、また煮浸しにする事で他のお料理を引き立てます☆

 

当店では『茄子の天ぷら』をご提供しますので、是非、夏野菜もエンジョイしてください♪

 

Eggplant is also known as edible fruit and widely used in variety of cooking.

 

Some of the ways to cook egglplant is by boiling, broiling, deep frying, or even by steaming, but

 

it can also be pickled or enjoy by grilling with Miso paste.

 

Here at Yadoshita Kichian would like to offer eggplant by deep-frying.

 

Please come and enjoy our food!